пʼятниця, 3 березня 2023 р.

Оголошення про конкурс!

3 березня, у Всесвітній день письменника стартує конкурс публікацій переселенців і про переселенців (девіз – "Подолання"), який проводиться в межах загальнонаціонального конкурсу "Українська мова – мова єднання" з метою сприяння самореалізації, соціальної адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у життя нових для них територіальних громад.


Конкурс проводиться у трьох номінаціях:

І. Прозаїчні твори: статті, інтерв'ю, есе, нариси, оповідання (дорослі).

ІІ. Поетичні твори (дорослі).

ІІІ. Дитячі твори: прозаїчні, поетичні, фотографічні, образотворчі (діти до 17 років).

На конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи обсягом до 10 сторінок. До публікації додається коротка інформація про автора (авторів): прізвище, ім’я (ПІБ), дата народження, поштова домашня адреса (якщо учасник має можливість її вказати), місце проживання до набуття статусу ВПО або переїзду до Одеської області, адреса електронної пошти, контактний телефон для зв’язку; окремим файлом у форматі JPG додають портретне фото автора (авторів).

Роботи в електронному форматі надсилаються на електронну адресу: igo189188@gmail.com, друковані – на поштову адресу: 65023, м. Одеса, Соборна площа, 10/11.

Матеріал має бути надісланий організаторам до 26 травня 2023 року.

Переможці нагороджуються дипломами та призами на урочистій церемонії у День журналіста 6 червня 2023 року.

Організаторами конкурсу є: Одеська регіональна організація Національної спілки журналістів України, Одеська організація спілки письменників України і громадська організація "Одеський інститут соціальних технологій" за підтримки Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради.

До складу журі, крім представників організаторів, увійшли й літератори з числа переселенців.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі у конкурсі!

Немає коментарів:

Дописати коментар