понеділок, 11 грудня 2023 р.

Вітаємо нового доктора філософії у сфері публічного управління та адміністрування!

А.Орлова
8 грудня 2023 року в Інституті публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» відбувся публічний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» Алли Іванівни ОРЛОВОЇ на тему: «Механізми реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні». Дослідження підготовлене на кафедрі публічного управління та регіоналістики ІПСУ.

Науковий керівник – Крупник Андрій Семенович, кандидат політичних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка».


Голова ради: Саханенко Сєргій Єгорович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та регіоналістики Національного університету «Одеська політехніка».

Рецензенти:

Виступає А.Крупник
Колісніченко Наталя Миколаївна, доктор наук з державного управління, професор, завідувач
кафедри соціально-гуманітарних наук, Національний університет «Одеська політехніка»;

Піроженко Наталія Вікторівна, кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, Національний університет «Одеська політехніка».

Опоненти:

Лопушинський Іван Петрович, доктор наук з державного управління, професор, в.о. завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, заслужений працівник освіти України.

Пухкал Олександр Григорович, доктор наук з державного управління, професор кафедри права та публічного управління Житомирського державного університету імені Івана Франка, заслужений працівник народної освіти України.

Вітаємо усіх учасників захисту із важливим науковим здобутком!
Бажаємо подальших успіхів у дослідженні актуальної теми і втіленні наукових досягнень у практику публічного управління та розвиток громадянського суспільства!


                     А.Орлова та А.Крупник

                       В.Кривда знімає

               Виступає Н.Колісніченко


                      Момент захисту

                            Виступає Н.Піроженко 


                           Члени СВР 

 Виступає І.Лопушинський 


 Виступає О.Пухкал
Підсумкове голосування

1 коментар:

  1. Вдячна науковому керівнику, директору ОІСТ, Андрію Семеновичу Крупнику і всім колегам і членам нашої організації за підтримку. Валерію Івановичу Паньку за технічну підтримку в режимі 24/7.

    ВідповістиВидалити