середу, 11 жовтня 2023 р.

Двом ВИШам Одеси передали документ, який засвідчує рекорд їх випускника

Вітаємо нашого молодого колегу Євгена Нотевського з успішним штурмом перших п'яти освітніх вершин! Бажаємо наснаги і натхнення у впровадженні в життя набутих знань, умінь і навичок!
Будьте нестримні у русі вперед до нових вершин науки, громадської діяльності та сімейного щастя! 

Колектив ОІСТ

24-річний Євгеній Нотевський став наймолодшим українцем, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні. Євгеній є дипломованим спеціалістом за 5-ма напрямами і це абсолютний рекорд серед українських чоловіків віком до 25-ти років. Досягнення зафіксував Національний Реєстр Рекордів. Нагородження відбулося 18 вересня в Києві.

10 жовтня 2023 року із Національного реєстру рекордів України передали підтвердження фіксації рекорду до університетів Одеси, в яких Євгеній Нотевський здобував вищі освіти, — Одеської політехніки та Одеського національного технологічного університету.

Із цієї нагоди пан Євгеній завітав до університетів, щоби подякувати колективам закладів. У спілкуванні з адміністрацією ОНТУ рекордсмен згадав мотивацію вступу та підкреслив роль викладацького складу закладу:

- Насправді, навчання на спеціальності «Харчові технології» для мене було дуже непростим… Базові ж напрями були економіка, право, менеджмент, а тут зовсім інше. Але то був мій вибір, викликаний активним заняттям спортом з 2020-го. Настільки активним, що на сьогодні я КМС із пауерліфтингу. Чітко тоді розумів що для того, щоб досягти високих спортивних результатів, потрібно розуміти як правильно харчуватися. Власне тому і вступив на освітню програму «Індустрія здорового харчування». Велика подяка викладачам, звичайно, тому що вони завжди йшли назустріч, додатково роз’яснювали «базові» речі, які я не знав, бо був інший фундамент знань.

Доцентка кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ Ірина Біленька коментує:

- Знання завжди дають людині поштовх до нових звершень, адже крім теоретичної бази і практичних навичок, отримання вищої освіти надає можливості для розвитку та самовдосконалення. Ми завжди пишаємося досягненнями наших випускників та щиро радіємо їх успіхам! Бажаємо Євгенію великих перспектив, впевнених прагнень та великої удачі на життєвому шляху! У свою чергу в майбутньому відкриті до спільних проєктів та співпраці.

Науковий керівник рекордсмена, доцент Одеської політехніки, директор Одеського інституту соціальних технологій Андрій Крупник пригадує:

- Євгеній підкорив мене одразу тим, що він, по-перше, дуже активна і небайдужа людина. Для мене це такий ключик, знаєте? Коли я дізнався, що він лідер молодіжного руху, громадський активіст і щиро хоче втілити певні зміни в систему управління публічної влади, то це було для мене надзвичайно приємно. Тоді я вирішив усіма своїми напрацюваннями поділитися з Євгенієм. Він так швидко працює, що за ним просто не встигаєш. Він написав одну статтю, іншу статтю, виступав на нашій конференції і все це було зроблено впродовж його періоду навчання. Євгеній має свій логічний склад розуму і пристрасть у тому, чим займається. Кожний напрямок сьогодні, на мій погляд, йому підвладний. А ми, зі свого боку, викладачі Одеського інституту, Київського інституту маємо йому допомогти, щоб він пройшов цей шлях швидше і зробив для нашої країни того, на що ми всі чекаємо.


- Чесно кажучи навчання на освітній програмі «Державне управління та місцеве самоврядування» теж потребувало достатньо зусиль. І це я не маю на увазі, що для мене воно було паралельно із іншою магістратурою… На той час вступали ми (наш рік випуску) в ОРІДУ НАДУ, але через півроку він був реорганізований та в результатів ми завершили та стали першим випуском Інституту публічної служби та управління НУ «Одеська політехніка». Морально тоді було важко із такими змінами, не розуміючи чіткості та ясності… Але все завершилося успішно: 2 кваліфікаційні роботи в обох Одеських ВИШах було захищено на відмінно та отримано дипломи з відзнакою, – пригадує Євгеній Нотевський.

Разом із сертифікатом, що підтверджує рекорд, закладам передали книгу «Національний реєстр рекордів України-2022».

Довідка

Протягом вересня 2016-го — грудня 2022 року Євгеній Нотевський завершив навчання у п’яти вишах за фахом економіка, право, магістр менеджменту, магістр державного управління та місцевого самоврядування і магістр харчових технологій. Чотири із п'яти отриманих ним дипломів про вищу освіту — із відзнакою.

Під час навчання Євгеній став лауреатом:
у 2019 — іменної академічної стипендії Президента України;
також у 2019-му — премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України;
у 2020 році — іменної академічної стипендії Верховної Ради України.

Нині Євгеній Нотевський є здобувачем третього освітнього рівня (PhD) за спеціальністю «Менеджмент» (ІІ курс) в своїй альма-матер – ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана». Є президентом громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ». На її основі, Євгеній очолює Волонтерський штаб Миколаївської області, що діє з 25 лютого 2022 року.


http://7kanal.com.ua - cамые важные и актуальные новости Одессы и
области! 7 канал в telegram
Євгеній Нотевський, аспірант КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, голова Волонтерського штабу Миколаївської області - Андрій Крупник, доцент Одеської політехніки, кандидат політичних наук, директор Одеського інституту соціальних технологій - Катерина Голіянт, менеджерка громадської організації "МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ", волонтерка 

ПОСИЛАННЯ НА ДОДАТКОВІ ФОТО:https://drive.google.com/drive/folders/1s

Немає коментарів:

Дописати коментар