суботу, 30 вересня 2023 р.

Публічна презентація наукових результатів дисертаційних робіт

28 вересня 2023 року у Навчально-науковому інституті публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» у змішаному очно-дистанційному форматі відбулася публічна презентація наукових результатів дисертаційних робіт ОРЛОВОЇ Алли Іванівни на тему: «Механізми реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні» та ЧАЙКИ Анжеліки Валеріївни на тему «Механізми представництва та реалізації інтересів периферійних територій в об’єднаних територіальних громадах», подані на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Дисертації підготовлені на кафедрі публічного управління та регіоналістики. Науковий керівник обох робіт ‒ доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, кандидат політичних наук КРУПНИК Андрій Семенович. Модератором публічних презентації був професор кафедри публічного управління та регіоналістики, доктор наук з державного управління Сергій САХАНЕНКО.
За результатами публічного обговорення дисертаційні роботи були рекомендовані до подальшого проходження процедур підготовки та захисту.
 
Колеги вітають аспіранток Аллу ОРЛОВУ та Анжеліку ЧАЙКУ, а також їх наукового керівника Андрія КРУПНИКА з успішним проходженням цього важливого етапу дисертаційного дослідження!


Аспірантки та науковий керівник вдячні колегам з кафедри публічного управління та регіоналістики, а також колегам з інших кафедр за їх зацікавлену та активну участь у публічних презентаціях!


Немає коментарів:

Дописати коментар