четвер, 23 серпня 2018 р.

Продовжуємо тему соціального замовлення. Наступний крок - Програма

Нагадаємо, що втіленню механізму соціального замовлення у Білій Церкві та Київській області присвячений відповідний проект, який ми виконуємо спільно з партнерами і за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
Вже проведено ряд інформаційних заходів, розроблений і 15 червня 2018 р. зареєстрований у міськраді проект Положення про соціальне замовлення. Сподіваємося, його найближчого часу затвердять депутати міськради.
Своєї черги до депутатського подання і наступного затвердження очікує вже створений проект "Програми розв'язання пріоритетних соціальних проблем міста Біла Церква у 2019 році з використанням механізму соціального замовлення". Цей проект підготовлений експертами Одеського інституту соціальних технологій та Світового банку, опрацьований представниками організацій-партнерів. Тепер депутати міськради І.Гейло і А.Король мають його офіційно зареєструвати згідно регламенту.
За вказаним вище посиланням ви можете ознайомитися з проектом Програми, і ми запрошуємо висловити свої зауваження і пропозиції на адресу aurveda.bc@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар