вівторок, 15 травня 2018 р.

Соціальне замовлення: конспект вигод і план дій для депутатів і посадовців міськради

В.Панько, А.Крупник, Г.Дикий, О.Сахарова,  В.Кошель, О.Турій
У понеділок 14 травня у великій залі Білоцерківської міськради зібралась невелика група депутатів (В.Кошель, І.Гейло і О.Шевченко) та посадовців з різних служб та установ міськради, дотичних до надання соціальних послуг населенню Білої Церкви.
Проте, трохи більше 20 слухачів  семінару про соціальне замовлення від Андрія Крупника не пошкодували про дві години спілкування з відомим науковцем і викладачем Одеського регіонального інституту управління Національної академії управління при Президентові України і в той же час практиком, автором численних інновацій у соціальній сфері.
"Я вперше у Білій Церкві, давно мріяв сюди потрапити, і ось з'явилась така нагода - на запрошення Товариства "Аюрведа" - допомогти вам піднятися на новий рівень соціальної солідарності всієї громади, взаємини влади з активними і адекватними громадянами. Ще одне  завдання - допомогти адекватним людям стати активними".
В.Панько, А.Крупник, О.Сахарова
Одним із зацікавлених слухачів став міський голова А.Дикий. Але не лише для нього прозвучали слова А.Крупника: "Я знаю принаймні 5 причин, чому влада має бути зацікавленою у впровадженні соцзамовлення.
1. Це престижно. Сьогодні цивілізовані люди вже не сприймають керівників, які не вміють/хочуть/люблять спілкуватися з громадськістю.
2. Відкрита і доступна влада стає суспільно легітимною. Коли громада визнає владу своєю.
3. Це джерело додаткових ресурсів.
4. Тісна співпраця з громадськими організаціями - представниками цільових груп дозволяє владі краще знати і розуміти проблеми у цих групах.
5. Співпраця з тими, хто висловлює свої думки, пропозиції дає можливість владі розділити з ними відповідальність за долю цього міста, рішення, які приймаються. Це солідарна відповідальність." 

Також у цей день відбулась і прес-конференція для місцевих ЗМІ. Сподіваємося, ви зможете познайомитися з матеріалами журналістів у пресі чи на Інтернет-ресурсі "БЦТБ"
Нагадаємо, що проект здійснюється за сприяння Фонду підтримки демократії Посольства США в Україні.
Андрій Крупник, експерт-косультант
Валерій Панько, керівник проекту

Г.Дикий, А.Крупник
А.Крупник, Г.Дикий-міський голова Білої Церкви

І.Гейло, А.Крупник
Слухачі семінару
Слухачі семінару
А.Крупник



Немає коментарів:

Дописати коментар